Spotlight klienta: Atlanta's Best Bites

Jeśli wybierasz się do Atlanty w najbliższym czasie, czy możemy zasugerować sprawdzenie Atlanta's Best Bites jako punktu wyjścia do planowania podróży? Po raz pierwszy natknęliśmy się na warte uwagi konto Sarah Puett na Instagramie, kiedy zwróciła się do GotPrint, aby zamówić niestandardowe wizytówki i naklejki. Bardzo podobał nam się efekt końcowy - nasze trójwarstwowe wizytówki Trifecta i wysokiej jakości błyszczące naklejki doskonale oddały zabawny, dopracowany charakter jej marki!

Odkąd po raz pierwszy spotkaliśmy się z Sarą kilka miesięcy temu, jesteśmy pod wrażeniem tego, jak bardzo Atlanta's Best Bites rozwinęło się dzięki jej pasji, kreatywności i ciężkiej pracy. Sarah uprzejmie zgodziła się porozmawiać z nami o tym, jak to jest być odnoszącym sukcesy influencerem kulinarnym i jak GotPrint pomaga jej wywrzeć pozytywne wrażenie, gdy nawiązuje kontakty z szefami kuchni, restauratorami i innymi smakoszami.

Jak zaczęłaś i jak zbudowałaś swoją popularność?

Zaczęłam Atlanta's Best Bites (ABB), kiedy odkryłam, że robię zdjęcia każdej rzeczy, którą zjadłam i czuję potrzebę, aby dać wszystkim moim znajomym rekomendacje restauracji i jedzenia w Atlancie. Moi przyjaciele od lat powtarzali mi, że powinnam stworzyć osobną przestrzeń w mediach społecznościowych poświęconą tylko jedzeniu, któremu się oddaję, ponieważ mam do niego taką pasję i tak wiele zdjęć, którymi mogłabym się dzielić z moimi lokalnymi znajomymi. Zawsze darzyłam jedzenie szczególną miłością - sposób, w jaki łączy ludzi, sposób, w jaki możemy się dzięki niemu dowiedzieć tak wiele o innych kulturach, a także sposób, w jaki pozwala nam usiąść, porozmawiać i poznać się nawzajem w bardziej intymny sposób.

Moi rodzice byli właścicielami lokalnej pizzerii w moim rodzinnym mieście przez wiele lat, kiedy byłem młodszy, a ja następnie znalazłem się w pracy w branży restauracyjnej i hotelarskiej od około 15 roku życia do 22 roku życia. Podczas pracy w różnych restauracjach w moim rodzinnym mieście, zacząłem pstrykać zdjęcia jedzenia, aby móc stworzyć konta w mediach społecznościowych dla tych małych restauracji i mieć kilka zdjęć dla mieszkańców lub turystów, aby odnieść się do nich podczas wizyty lub planowania podróży do naszej restauracji. Od tego wszystko się zaczęło. Podczas studiów pracowałam również w lokalnej Izbie Handlowej i Visitor's Center, gdzie dowiedziałam się sporo o mentalności konsumentów, o tym jak przyciągnąć turystów do danego miejsca i jak zachęcić ich do ponownych odwiedzin.

Kiedy przeprowadziłam się do Atlanty, potrzebowałam jakiegoś ujścia dla tych moich pasji i zainteresowań. Moje ówczesne hobby, jakim było odwiedzanie lokalnych restauracji, wyszukiwanie dziur w ścianach i poznawanie atlantyckiej sceny jedzenia i picia, przerodziło się w coś więcej niż tylko hobby i rozwinęło się w ABB. Poprzez ABB, użyłem mojego pozytywnego wpływu, aby informować obcych, przyjaciół i odwiedzających moje miasto o tym, co nazywam "najlepszymi kąskami" w Atlancie. Zbudowałem swoje poparcie na mediach społecznościowych poprzez przejrzystość, pozytywne i pozostając wiernym temu, kim jestem. Pozwalam ludziom zobaczyć prawdziwą stronę Sary - głupkowatą, czasami niezręczną, głupkowatą, szczęśliwą, całkowicie niedoskonałą i kochającą odkrywać wszystko, co związane z jedzeniem i piciem.

Co według Ciebie jest najbardziej zaskakujące w byciu influencerką kulinarną?

Myślę, że ludzie nie uwierzyliby, jakim wyzwaniem jest kontrolowanie siebie, jeśli chodzi o to, co się je. Haha! Ludzie pytają mnie cały czas: "jak ty tyle jesz i pozostajesz taka chuda?!". Nie wierzę, że jestem "chuda" w jakikolwiek sposób, ale wyzwaniem jest bycie prawdziwą miłośniczką jedzenia i nie jedzenie wszystkiego w zasięgu wzroku. Uwielbiam ćwiczyć i być aktywna, ale równie mocno kocham jedzenie. Jest to więc ciągłe wyzwanie, próbując pozostać szczupłą, silną i czuć się świetnie fizycznie, jednocześnie próbując wszystkich rodzajów różnych (i przeważnie niezdrowych) potraw na bieżąco.

Kiedy zaczynasz być coraz bardziej zajęta jako influencerka kulinarna i masz coraz więcej okazji do jedzenia w różnych miejscach, MUSISZ zacząć kontrolować to, co jesz, bo inaczej nie tylko przytyjesz, ale będziesz czuła się ociężała, ospała i po prostu obrzydliwa - haha! Zdarzyło mi się to o jeden raz za dużo. Kiedy po raz pierwszy zaczęłam to robić, zjadłabym każdy kęs, bo to było takie niesamowite mieć możliwość spróbowania pysznego jedzenia, do którego nigdy wcześniej nie miałam dostępu. Teraz muszę bardziej kontrolować wielkość moich porcji. Nadal jestem tak samo wdzięczna za każdą okazję i każdy kęs, jak wtedy, gdy zaczynałam, ale muszę szanować swoje ciało i zdrowie. Nigdy niczego nie marnuję, a jeśli po prostu czuję, że nie jestem w stanie czegoś dokończyć, oddaję resztki przyjacielowi lub bezdomnym.

W jaki sposób wykorzystujesz produkty i usługi GotPrint do promowania swojej marki?

Używam moich wizytówek GotPrint już od nieco ponad sześciu miesięcy do promowania Atlanta's Best Bites! Uwielbiam moje wizytówki GotPrint i każdy, kto kiedykolwiek je widział lub wziął jedną ode mnie, również je pokochał. Cały czas dostaję pytania - "o rany, te są takie ładne, skąd je zamówiłaś!". Moje kartki są grube z aksamitnym wykończeniem, co zawsze robi na ludziach wrażenie. Na froncie mają pączka z wyjętym z niego kęsem - ikonę mnie samego/Atlanta's Best Bites, ponieważ pączki są jedną z moich ulubionych rzeczy, a kęs wyjęty z pączka doskonale symbolizuje ABB. Trifecta Red Triple-Layer dodaje unikalny akcent, którego nie widzę na większości wizytówek. Odkąd otrzymałem moje karty w mailu, zachęcam moich przyjaciół blogerów lub przyjaciół, którzy mają firmy, aby złożyć zamówienie z GotPrint i zobaczyć jakość dla siebie.

Co odróżnia GotPrint od innych firm poligraficznych?

GotPrint różni się od innych firm poligraficznych w tym, że oferuje konkurencyjne ceny bez składania jakości. Na przykład, dostałem duże zamówienie 250 wizytówek, które są grube cięcie, aksamitne wykończenie i po prostu wszystko-ogólnie niesamowita jakość za dużo tańsze niż mógłbym dostać mniej imponujące karty z innych firm. Ponadto GotPrint sprawia, że proces tworzenia materiałów online jest tak łatwy, z procesem krok po kroku i wyjaśnieniami, co wszystko oznacza.

Jak chciałabyś, aby Atlanta Best Bites rozwijała się w ciągu najbliższych kilku lat?

Chciałbym, aby Atlanta's Best Bites stało się jednym z głównych przewodników po jedzeniu i piciu w mieście. Zawsze była to pozytywna platforma, gdzie ludzie mogą znaleźć tylko to, co ja nazywam świetnym jedzeniem (żadnych negatywnych recenzji czy krytyki kulinarnej) i chcę, żeby nadal służyła jako miejsce, gdzie ludzie mogą wybierać restauracje, bary czy lokalne firmy cateringowe do wypróbowania i czuć się pewnie, że pokochają je tak samo jak ja. Chcę rozwijać moją obecność na YouTube w ciągu kilku nowych lat i stworzyć niesamowitą stronę internetową dla ABB, która zawiera listy najlepszych tacos w Atlancie, najlepszych burgerów w Atlancie, i tak dalej. Chcę po prostu sprawić, aby proces ludzi znajdujących niesamowite restauracje, które pasują do wszystkich ich kryteriów łatwiejsze dla nich, ponieważ są one przy użyciu moich zasobów. Wierzę, że jeśli nadal będę sobą i włożę tyle wysiłku, ile włożyłem w moją markę, to stąd już tylko w górę!

Jakie 3 restauracje poleciłbyś każdemu, kto odwiedza Atlantę po raz pierwszy?

Jeśli odwiedzasz Atlantę po raz pierwszy, musisz odwiedzić te 3 restauracje!!!

Simon's Restaurant - pyszna południowa kuchnia z globalnymi smakami, niesamowite oferty na happy hour, świetne koktajle i świetne wibracje w sercu Midtown (szef kuchni Robert Butts jest tam zabójczy). Znajdziesz tu takie dania jak wielokrotnie nagradzane krótkie żeberka, pyszne wegańskie spaghetti squash, chrupiące skrzydełka kurczaka i doskonale przyrządzone przegrzebki.

Poke Burri - jasne, jedzenie inspirowane poke i sushi niekoniecznie musi krzyczeć "Atl" lub "miasto muzyki hip-hop i soul food", ALE Poke Burri jest obowiązkowym punktem programu i jednym z moich ulubionych miejsc na jedzenie w mieście!!! Położone w małej hali w East Atlanta Village, Poke Burri jest prawdopodobnie najbardziej innowacyjną restauracją w Atlancie, co moim zdaniem oddaje obecny klimat naszego miasta - dążenie do rozwoju, wzrostu, nauki i bycia lepszym przez cały czas. Serwują takie rzeczy jak pączki sushi, sushi burritos, sushi corn dogs, jedne z najlepszych poke bowls w mieście i wiele więcej. Wycieczka do East Atlanta Village to także okazja do obejrzenia jednych z najbardziej kultowych dzieł sztuki ulicznej w Atlancie.

El Rey del Taco - prawdopodobnie najlepsza meksykańska restauracja w mieście. Musisz tu pójść! Podają tam moje ulubione tacos, najpyszniejsze chipsy i salsę, a także bezkonkurencyjne parrilladas, quesadillas, guacamole, queso, (mocne) margarity i wiele więcej! Dodatkowo, są otwarte super późno, więc możecie tam iść po nocy spędzonej w mieście.

Dzięki, Sarah, za bycie tak entuzjastycznym zwolennikiem GotPrint! Życzymy Ci wszystkiego najlepszego, ponieważ nadal budujesz Atlanta's Best Bites w niesamowite zasoby i markę.

Autor